Filloi cikli i parë i aplikimeve për startupet

Procedura e përzgjedhjes së startapeve

Bordi i Qendrës së Inovacionit në Shqipëri fton të gjithë studentët, kërkuesit shkencor, stafin akademik dhe sipërmarrësit në rajonin e Gjirokastës ose në diasporë të aplikojnë idetë e tyre për ciklin e parë të krijimit të Ekosistemit të startapeve në Gjirokastër. Të gjithë pjeskëmarrësit do të përfitojnë trajnime profesionale dhe mbështetje nga mentorët e Qendrës që të sjellin idenë e tyre në treg sa më shpejt.

Dhjetë (10) grupe do të përzgjidhen  për një cikë intensiv trajnimesh, këshillimesh dhe mentorim për 3 muaj.

AFATI I APLIKIMIT : 15/01/2021

Formulari i Aplikimit për Startupe/Ide

Emri i groupit /Idesë dhe shërbimet mbështetëse

Përfaqësuesi i aplikimit/grupit

Ne aplikojmë për të marrë një ose më shumë nga shërbimet e mëposhtme të mbështetjes në Qendrën e Inovacionit

Përshkruani idenë tuaj

Describe your idea/product, the problem you solve, the potential clients and what's is innovative in your approach
Në cfarë sektori biznesi klasifikoni produktin tuaj

Përshkruani segmentin e tregut të synuar

Përshkruani ekipin tuaj

For each team members describe the qualifications, experience, education/studies and, if any the business/professional experience
Profesionet e anëtarëve të grupit
Vendbanimet e i anëtarëve të ekipit

Shënim i Rëndësishëm! Duke plotësuar këtë formular, ju pranoni të na jepni detajet tuaja të kontaktit dhe t'i përdorim këto detaje kontakti thjesht për t'ju mbajtur të informuar në lidhje me aktivitetet e projektit. Ne kurrë nuk i shesim dhe nuk ua japim detajet tuaja organizatave të tjera. Nëse dëshironi të fshini të dhënat tuaja duke përfshirë adresën tuaj të postës elektronike dhe të ndaloni çdo kontakt të mëtejshëm me ne, jeni të lutur të na dërgoni një email në info@ccigjirokaster.al Konsorciumi INECO është në përputhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) .