21 12, 2020

Fuqia e startup-eve, si po krijohen modelet e sipërmarrësve të suksesshëm në Shqipëri

2020-12-22T01:22:19+01:00December 21st, 2020|Categories: Inovacionirajonal, Të reja nga startups|

Përfitimi i granteve, nëpërmjet aplikimit me idetë dhe planet më të mira të biznesit për nxitjen e punësimit të të rinjve nga grupet e margjinalizuara të shoqërisë, mund të konsiderohet një projekt i domosdoshëm për Shqipërinë, për të përmirësuar jetën e shumë të rinjve dhe familjeve të tyre, ndërmarrë nga “Save the Children”.

Disa prej të […]

20 12, 2020

SCIENCE FOR POLICY IN THE WESTERN BALKANS

2020-12-22T01:08:47+01:00December 20th, 2020|Categories: Inovacionirajonal|Tags: , , |

The European Commission adopted a comprehensive Economic and Investment Plan for the Western Balkans, which aims to spur the long-term economic recovery of the region, support a green and digital transition, foster regional integration and convergence with the European Union.

EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy/Vice-President of the European Commission, Josep Borrell, said: […]

20 12, 2020

Western Balkans Agenda On Innovation, Research, Education, Culture, Youth and Sport

2020-12-22T01:24:06+01:00December 20th, 2020|Categories: Inovacionirajonal, Lajme nga Qendra e Inovacionit|Tags: , , |

The Western Balkans Agenda on Innovation, Research, Education, Culture, Youth and Sport outlines a comprehensive, long-term strategy for cooperation with the Western Balkans. It will contribute to the economic development and regional cooperation in the Western Balkans alongside the overall EU support for a rapid restart of the region’s economy. The Commission has launched an […]

20 12, 2020

Official launch of the PowerUP program

2020-12-22T01:23:44+01:00December 20th, 2020|Categories: Inovacionirajonal|Tags: , |

On 12 November 2020 the World Bank, European Union, Western Balkans Enterprise Development and Innovation Facility, and Deloitte officially launched PowerUP program – Capacity Building for Early Stage Firms in the Western Balkans.

The program is designed for SMEs and start-ups and it aims to boost their business growth and strengthen resilience to the COVID-19 pandemic. […]

Go to Top